Home Jeux grand public Download Avatar Land 1.1.2 Apk For Android
Download Avatar Land 1.1.2 Apk for android

Avatar Land 1.1.2 Apk


Categories:Jeux grand public  Developer: TeaMobi Version:  
Reviews:

Description of Avatar Land 1.1.2 Apk

Here we present a new Avatar Land 1.1.2 Apk apk file for Android 5.0+ and up. Avatar Land 1.1.2 app is among the category of Jeux grand public in app store. This is advanced and newest type of Avatar Land 1.1.2 (com.teamobi.avalarland). The installation and downloading process is easy and quite simple. You can simply press on install button to install the app and remember to allow app installation from anonymous sources. We have also given direct download link with hight speed download. Be sure that we only provide the original, free and pure apk installer for Avatar Land 1.1.2 APK free of mofifications. All the apps & games that we provide are for personal or domestic use. If any apk download violates any copyright, you can contact us. Avatar Land 1.1.2 is the assets and trademark from the developer Resco Brands.
For more help, TeaMobi you can know more about the company/developer who programmed this. All editions this app apk offered with us: You could also install apk of Avatar Land 1.1.2 and execute it using trendy android emulators.

More about app

Hoá thân thành cư dân trong thành phố Avatar Land, cũng tham gia các hoạt động vui chơi giải trí cùng các cư dân khác 1. Xây dựng nhà cửa: - Thiết kế ngôi nhà của bạn theo phong cách riêng - Mời bạn bè về nhà và cùng tham gia các bữa tiệc, trò chuyện rôm rả 2. Câu cá giải trí: - Câu những chú cá xinh xắn đáng yêu quanh các khu vực có nước - Có thể bán cá lấy XU và mua sắm quần áo cũng như các vật phẩm khác - Bạn cũng có thể bỏ cá vào các hồ cá để trang trí trong nhà của mình 3. Game vận động trường: - Chinh phục các trò chơi trong Game Center để rinh về những phần quà giá trị - Các map chơi đa dạng và phong phú, nhiều thể loại 4. Trồng cây: - Bạn có thể trồng thêm cây trong ngôi nhà của mình - Ngoài việc trang trí ra, bạn cũng có thể thu hoạch để nhận thêm quà từ những cây bạn đã trồng 5. Xây dựng phong cách: - Cùng xây dựng lên phong cách riêng của bạn thông qua các bộ đồ thời trang, các phụ kiện xinh xắn - Hãy là 1 fashionista với phong cách của bạn HOÀ MÌNH VÀO THẾ GIỚI MỞ VÀ CÙNG THAM GIA CÁC TRÒ CHƠI SÔI ĐỘNG


Additional Avatar Land 1.1.2 Apk Information

Version Rating APP Vote Size
1.1.2 1.1 0 -
Requirement Updated Installs Developer
5.0 2023-02-17 121702 TeaMobi
High Speed Download